Emeet-biljetterna släpps den 4:e september

Den 4 september har du chansen att få en av de eftertraktade, och gratis, biljetterna till årets upplaga av e-handelskonferensen Emeet.

I slutet av april släppte vi nyheten att nästa Emeet kommer gå av stapeln den 6:e oktober 2015. Platsen är som vanligt PostNords huvudkontor, den kända Arken, i Stockholm.
 
Emeet fick samtidigt en officiell eventkoordinator, Clara Nilsson, så att e-handelskonferensen kan växa och fortsätta leverera kunskap och underhållning.

Ligg på låset 4 september!

Nu har vi även spikat ett datum för biljettsläppet som alltså kommer att ske den 4 september på Ehandel.se.
 

Annons

- Med mindre än två månader kvar till årets Emeet är planeringen i full gång och jag tillsammans med grymma kollegor är taggade inför en helspäckad dag och kväll där vi får hänga med både nya och gamla e-handlare, säger Clara Nilsson, som briljerade under förra Emeet och i år fått ta hand om e-handelskonferensen.

 
Precis som tidigare år kommer middagen, också gratis, att ta plats på Debaser Medis i Stockholm.
 
De e-handlare som lyckas fånga en biljett den 4 september kan vänta sig en fantastisk upplevelse fylld av oväntade inslag, både på dagen och kvällen.
 
Det brukar vara mycket högt tryck på de drygt 350 e-handelsbiljetterna och vi rekommenderar er att ligga på låset den 4 september för annars missar ni årets häftigaste e-handelsevenemang.
 

Annons