Billmates betallösning nu tillgänglig för Zen Cart

I höstas lanserades Betaltjänsten Billmate på bred front. Redan från början satsade man stort på e-handel och OpenSource-plattformar. Nu är Billmates helhetslösning även tillgängligt för e-handlare som använder Zen Cart.

Billmate som lanserades i slutet av 2013 är en betaltjänst med primärt fokus på e-handlare och erbjuder faktura, kort, bank och delbetalningslösningar till sina kunder. Till en början låg fokus på öppna plattformar som Magento, PrestaShop och OpenCart, men ganska snart slöt man även ett avtal med Nordisk E-handel.

Nu slår man dock än en gång ett slag för open source, och helhetslösningen Billmate finns nu tillgänglig för alla e-handlare som använder Zen Carts e-handelsplattform.

Annons

– Vi ser väldigt positivt på det här samarbetet, och hittills har allt fungerat bra, säger Magnus Dahlqvist på svenska Zen Cart support.

Kan öka intresset

På svenska Zen Cart support arbetar man främst med att underlätta för de svenska användarna av e-handelsplattformen. Zen Cart har en del stora företag som använder deras e-handelsplattform, men majoriteten består av små butiksägare.

– Då det varit problematiskt med betalningslösningar för Open Source-butiker är min förhoppning att det med Billmate åter skall bli ökat intresse för Zen Cart, säger Magnus Dahlqvist.

 

Källa: Press

Annons