Blocket utser trogen medarbetare till försäljningschef

"Ska leverera dubbel omsättning".

Sedan april har Blocket haft en tillförordnad försäljningschef, men idag går e-marknadsplatsen ut med att Johan Jaarnek som har axlat rollen hittlis får stanna kvar på posten permanent.

Johan har varit på Blocket i mer än sju år, där han bland annat har varit försäljningschef för Blocket Fordon. Innan dess har han bland annat haft nyckelroller på bolagen ProVoice och Hitta.se.

Annons

– Det känns otroligt roligt att få förtroendet att driva detta vidare. Blocket har en ambitiös strategi att dubbla i både användande och omsättning. Mitt uppdrag blir att bygga en organisation som klarar av att leverera på det sistnämnda, säger Johan Jaarnek, i ett pressmeddelande. 

Det var inte längesen vi hörde ifrån företaget. Så sent som igår skrev vi om hur Blocket ska införa hemleveranser genom ett samarbete med appen Tiptapp. 

LÄS ÄVEN: Blocket satsar på hemleveranser

Och för någon månad sedan kunde vi berätta om marknadsplatsens senaste förvärv; bostadssajten Qasa. Köpet meddelades samtidigt vara startskottet på en internationell satsning.

- Blockets förvärv av Qasa förväntas bli starten på en bredare internationalisering som kommer påbörjas redan under 2019, skrev företaget under uppköpet. 

LÄS ÄVEN: Blocket satsar på andrahand - går internationellt med förvärv

Blocket befinner sig just nu i en expansiv fas, och meddelar att de nu även har förvärvat Jobbsafari. Detta i samband med att Blocket nyligen lanserade två nya affärsområden; Blocket Resor och Blocket Utbildning. 

– Det har hänt mycket på Blocket och det kommer fortsätta att hända saker. Blocket ska vara för alla och vi jobbar hårt mot att få fler att använda oss, upptäcka både befintliga och nya erbjudanden och besöka oss oftare, säger Pernilla Nissler, vd på Blocket, och fortsätter:

Annons

– För att lyckas med det arbetet är jag otroligt glad över att ha Johan på plats som permanent säljchef. Med Johans långa och breda erfarenhet och framåtanda fortsätter vi att utvecklas för att nå våra högt ställda mål.

Annons