Boknings-app ska underlätta transporterna i e-handeln

Med Jetpaks nya app kan kunderna boka en transport och sedan i realtid följa den hela vägen till leverans.

Jetpak och deras expressleveranser har under våren lockat till sig ett antal e-handlare, däribland Proffsmagasinet och Caliroots. Nu fortsätter distributören sin satsning på e-handel med en ny bokningsapp som även gör det möjligt för mottagarna att följa sin transport i realtid och få information om exakt när leveransen kommer att ske.

– I den första versionen av appen kan du spåra din leverans och i realtid få uppdateringar genom hela transportkedjan. Vi kommer fortsätta att utveckla nya, innovativa funktioner och i kommande versioner ska kunderna kunna integrera med sin pågående leverans, säger Sebastian Leth, Product Manager på Jetpak.

Annons

Boka leveransen direkt i appen

I framtiden är tanken även att mottagaren ska kunna ändra leveransadress och leveranstid, men även möjlighet att ”snooza" en transport är funktioner som ligger på ritbordet.

Enligt Jetpak finns det liknande track and trace-appar, men det som som ska göra deras unik är att hela bokningen kan göras direkt i appen. Appen är idag tillgänglig för iOS och innan årets slut även för Android.

– Syftet med appen är att underlätta bokningsprocessen och göra den så snabb och enkel som möjligt. Detta är en av många saker som vi arbetar med för att ständigt utveckla våra kunders upplevelse, säger Tiina Grönroos, Customer Experience Manager på Jetpak.

Annons