Boozt lyfter laget med nytt kommunikationsproffs

Erfaren ekonom ska styra upp företagets investor relations.

E-handelsföretaget Boozt får en ny kommunikations- och IR-direktör. Den som nu blir ansvarig för kommunikationen och för investor relations, blir Anders Enevoldsen. Han lämnar nu den snarlika rollen som Senior Investor Relations Officer på Christian Hansen Holding, som han haft sedan 2014.

- Som noterat bolag är våra investerarrelationer mycket viktiga. Vi är därför väldigt glada att Anders valt att bli en del av vår ledningsgrupp. Anders kommer med erfarenhet, kunskap och nya idéer kring hur vi kan bli ännu bättre på det området, säger Hermann Haraldsson, vd på Boozt, i ett pressmeddelande.

Annons

Mycket intressant tech-bolag

Anders har en mastersexamen i Applied Economics and Finance från Copenhagen Business School och har tidigare även arbetat som Investor Relations Manager på Ambu och som Portfolio Manager hos Alfred Berg och ABN Amro.

- Jag ser fram emot att arbeta med och utveckla Boozts investerarrelationer. Boozt är ett mycket intressant tech-bolag, som kombinerat avancerad IT och data med ett starkt kunderbjudande och skapat en av av Nordens ledande modebutiker. Jag ser fram emot att bli en del av denna verksamhet, säger Anders Enevoldsen.

Anders Enevoldsen kommer att tillträda sin tjänst den 12 mars 2018. Han ersätter Karsten Anker Petersen, som har innehaft tjänsten som tillförordnad IR Manager hos Boozt sedan november 2017.

Annons