Bygghemma får pris av Kalmar Science Park

Kalmar tillkännagav nyligen att de skulle investera miljoner i regionens e-handel. I spetsen av satsningen finner vi Kalmar Science Park som i flera år prisat företag i regionen. Nu i lördags var det dags igen och med tanke på deras kärlek för e-handel var det inte oväntat en nätbutik som fick ta emot priset.

2012 års utmärkelse gick till Bygghemma med motiveringen:

"Kalmar Science Park Award går i år till ett företag som är en pionjär i en väldigt traditionell bransch. Genom att addera ny teknik har man bidragit till en beteendeförändring hos både lekmän och proffs. Tillväxten har varit och är stadig år efter år. En strategisk rekrytering av ny VD inför den påbörjade internationella satsningen tillsammans med ett unikt samarbete med branschkollega med fysiska butiker gör att man fortsätter att ligga i framkant och visa vägen."

Annons

Tidigare vinnare inom e-handel har varit Nallebudet (2009) och DesignOnline (2010). Priset skall uppmärksamma företag inom Kalmar Science Park som för verksamheten tagit ett stort kliv framåt. Och Bygghemma har verkligen tagit flera kliv framåt under 2012.

Vi har rapporterat om deras nya VD och hur de knutit en massa fysiska butiker till sin verksamhet. 2013 kan dock bli ett ännu mer spännande år för Bygghemma.

Källa: Press

Relaterade nyheter:
Kalmar vill bli bäst i Sverige på E-handel

Annons