CDON Marketplace integreras mot Magento

Magento-konsulten Nordic Web Team har lanserat en officiell integrationen till CDON marketplace.

Sedan tidigare erbjuder bland annat e-handelsplattformarna Kodmyran, E37 och Jetshop, via sin tjänst Keycrunch, integrationer till CDON Marketplace. Något som gör det enklare för e-handlare att sälja via ytterligare en kanal förutom den egna nätbutiken.

Nu meddelar Nordic Web Team, som i måndags anordnade det första officiella Meet Magento Sweden, att även de lanserat en integration mot CDON Marketplace för Magento version 1.

Annons

– Vi är stolta över att kunna erbjuda den officiella integrationen till CDON marketplace. Att vi i samarbete med CDON kan erbjuda modulen utan kostnad är otroligt spännande, säger Johan Liljeholm, Senior E-commerce Advisor.

Klarna Checkout för Magento 2

Modulen har varit i beta sedan en tid tillbaka och har testats utav en av Sveriges största e-handlare med ett stort antal order. Nu gör Nordic Web Team den tillgänglig för alla på sin portal för moduler.

Enligt företaget själva ligger man bakom flera av de största integrationerna till Magento i Norden, något man haft nytta av i utvecklingen av den senaste modulen.

– Det har varit en utmaning att göra modulen anpassad för användning generellt inom Magento. Många butiker har olika konfigurationer och uppsättningar men vi drar nytta av de erfarenheter vi fått från tidigare integrationer, säger Rodrigo Acuna, Extension Developer på Nordic Web Team.

Samtidigt meddelar företaget att man lanserat en modul för att integrera Klarna Checkout med Magento 2. Modulen stödjer samtliga länder som Klarna Checkout stödjer. Bland annat Sverige, Norge, Finland och Tyskland.

– Klarna är en oerhört viktig del för den Nordiska marknaden. Vi är stolta över att som första leverantör kan erbjuda Klarna Checkout för Magento 2. Innovationer vad det gäller lokala anpassningar och betalningslösningar är kritiskt för en plattforms framgång på mindre marknader som Sverige, säger Jonas Wärngård, VD Nordic Web Team.

Annons