Cdon fortsätter utrullningen av sin nya betaltjänst

Cdon Group har idag lanserat sin betaltjänst Qliro för fakturabetalning samt delbetalning i nätbutiken Tretti.se. Lanseringen är det andra steget av det pilottest som inleddes på Members.com i början av juni månad.

Som vi berättat tidigare har e-handelskoncernen Cdon Group lanserat en egen betallösning som fått namnet Qliro. I början av juni månad inleddes det första pilottestet av den egenutvecklade betaltjänsten genom det nybildade dotterbolaget Qliro AB.

Pilottestet, omfattande fakturabetalning samt delbetalning, testades på Members.com:s svenska kunder i juni och har sedan dess löpande utvärderats. Nu har man inlett det andra steget av pilottestet och lanserat Qliro på ytterligare en sajt.

Annons
Annons

Förbättra köpupplevelsen

I dag meddelar Cdon Group att de har lanserat sin betaltjänst för fakturabetalning samt delbetalning i nätbutiken Tretti.se. Betallösningen är en viktig del i värdekedjan för e-handlare och koncernen har tidigare sagt att pilottestet är ett viktigt steg för att ytterligare förbättra köpupplevelsen.

– Genom att erbjuda kunderna fakturabetalning och delbetalning via Qliro får vi större kontroll över värdekedjan och möjlighet att fördjupa våra kundrelationer, kommenterade Paul Fischbein, VD och koncernchef för CDON Group lanseringen tidigare i år.

Källa: Press

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

Tack!