Clas Ohlson satsar på PayPal som betallösning

Clas Ohlson släppte i våras sin nya e-handel, något som gav dem ett rejält lyft. Nu tar man nästa steg i sin e-handelssatsning och erbjuder betalning med PayPal i sina engelska, svenska och norska nätbutiker.

Förutom att Clas Ohlson under de senaste åren expanderat med nya butiker i Sverige har även e-handeln ökat stadigt, mycket tack vare lanseringen av sin nya e-handel tidigare i våras.

Nu vidareutvecklar Clas Ohlson sin onlineförsäljning och erbjuder betalning med PayPal i deras svenska, norska och engelska nätbutiker.

Annons

– En viktig del av vår e-handelssatsning är att göra upplevelsen online så inspirerande, informativ, enkel och positiv som möjligt för våra kunder. En av de viktigaste sakerna är att känna sig trygg när man handlar online. Vi ser fram emot vårt samarbete med PayPal vilket möjliggör att vi kan erbjuda våra kunder ytterligare en enkel och säker betallösning, säger Catrin Folkesson, e-handelschef på Clas Ohlson.

Sedan Clas Ohlson lanserade den nya e-handeln har planen varit att expandera till nya länder. Att erbjuda betalning med PayPal är en del av den satsningen och något som kan hjälpa dem att nå en ännu bredare målgrupp.

Källa: Press via mail

Annons