Contentors vd Rebecca Brodd lämnar – han tar över

Går vidare till en hemlig tjänst.

Från ett litet källarföretag till ett av västra Skånes snabbast växande gasellföretag. Contentor, som levererar texter till e-handlare, har haft en stark utveckling sedan starten 2009. Nu har det dock blivit dags för ett skifte i toppen.

Den nuvarande vd:n Rebecca Brodd har enligt ett pressmeddelande tagit bolaget till flera nya marknader och samtidigt ökat omsättningen från 2,5 till 16,5 miljoner sedan hon tillträdde 2013. Nu väljer hon att lämna sin post.

Annons

"Rebeccas styrka är att bygga"

När Rebecca Brodd nu går vidare till nästa steg i karriären, som sägs bestå av en "än så länge hemlig tjänst i södra Skåne", lämnar hon efter sig ett bolag som i själva verket växte till tre under hennes tid som vd. Översättningsföretaget Contentor har under de senaste åren utökats med de nya företagen Contentor Marketing och Contentor Next Level.

- Rebeccas styrka är att bygga saker och det fundament vi nu står på är väldigt starkt och en bra grund för nästa steg. Att få ha kvar en VD under så här många år är en ynnest och vi är otroligt stolta över det arbete som hon har gjort med Contentor, säger Karsten Deppert, en av grundarna till Contentor.

Tre bolag görs om till ett

Nu kommer samtliga tre bolag att slås ihop till ett, och i samband med det väljer Rebecca Brodd att lämna över vd-rollen till en ny ledare.

- Jag är oerhört stolt över vad vi gjort med Contentor och mina fem år här har varit fantastiska. Att leda en resa som denna, att ta ett litet bolag som tar order på "post it"-lappar till att bli ett stort bolag med hundratals anställda och med fokus på tillväxt, är otroligt kul. Nu är det dags för nästa fas för bolaget och för egen del ser jag fram emot den nya utmaning som jag snart påbörjar, säger Rebecca Brodd.

Känd Skåneprofil tar över

Den som tar över jobbet som Contentors vd är Rabie Salem, som beskrivs som "en känd profil i Skåne". Han får nu uppdraget att ta Contentor vidare mot fortsatt tillväxt.

- Det känns oerhört spännande att komma in i den här fasen och att få vara med på den här resan. Jag har följt Contentor på distans och lockas av att vara med och bygga starka, vinnande team. Det här känns som ett perfekt ställe att få göra det på. Det kommer att innebära utmaningar, men också en hävstång till massor av spännande saker framåt, säger Rabie Salem.

Annons