CoolStuff gör som Obama – håller frågestund på Reddit

Det gigantiska Internetforumet Reddit aspirerar på att vara "förstasidan" till hela webben. I sitt försök att sortera ut det bästa ur Internet har forumet även lockat till sig allt fler kändisar. Nu har även en svensk nätbutik tagit sig till Reddit för lite gratis PR.

Att hålla frågelåda på Internetsidan Reddit har blivit en allt populärare aktivitet bland celebriteter. Forumtrådar som kallas AMA, Ask Me Anything (fråga mig vadsomhelst), har skapats av allt ifrån president Barack Obama till Bill Gates.

Senast igår var artisten Cher inne och svarade på Reddit-användarnas frågor.

Annons

Mer intressant för oss kan dock vara att nätbutiken CoolStuff startade upp en egen frågelåda under fredagen. Och en av de första frågorna var förstås varför de startade en AUA (Ask Us Anything):

- Vi tycke det kunde vara roligt. Vi gillar att vara transparanta. Vi har inga direkta hemligheter som många andra kanske. Vi hoppas på att få en del roliga och intressanta frågor. Som både kanske endast gäller oss och ehandel generellt, svarade Patrik på CoolStuff.

Sedan dess har frågorna flödat in och vi får bland annat reda på hur inköp av nya produkter ser ut hos CoolStuff, om de var nära konkurs innan kapitaltillskottet tidigare i år och vem som vann kanelätar-tävlingen 2011.

Fler djupa avslöjanden och kanske ett tillfälle att ställa dina egna frågor finner ni i CoolStuffs AUA hos Reddit.

Annons