CoolStuff poppar upp i köpcentrum under julen

Prylshoppen CoolStuff säljer för halva sin omsättning under julhandeln. Något man hoppas öka ännu mer i år och för att kräma ur vad julen har att erbjuda, satsar Malmöföretaget på en pop up-butik på Emporia, ett av Skandinaviens största köpcentrum.

Sedan tidigare har e-handlaren Coolstuff en fysisk butik på Hamngatan i Malmö. Nu är det dags för ytterligare en i samma stad, fast en lite mer temporär sådan. Nu storsatsar Malmöföretaget och öppnar en pop up-butik på Emporia.

– Vi vill testa detta för att kräma på julhandeln lite extra, eftersom det är då vi tjänar våra pengar, säger Kajsa Knapp, en av företagets grundare.

Annons

November till december

Emporia är ett av Skandinaviens största köpcentrum med cirka 200 butiker på 93 000 kvadratmeter. Coolstuff kommer att roffa åt sig 65 av dessa i mitten av november, och där kommer man att stanna fram till slutet av december.

– Vi vill prova att ha butik i ett köpcentrum som passar vår målgrupp, har ett betydligt större flöde av personer än Hamngatan, och som är Malmös hetaste, säger Kajsa Knapp.



Källa: Press

Annons