CoolStuff hämtar sin nya landschef från Teknikdelar.se

CoolStuff har anställt Teknikdelars e-handelschef Tobias Johansson som sin nya Country Manager för Sverige.

CoolStuff har rekryterat en ny Country Manager för Sverige. Valet föll på Tobias Johansson som för närvarande arbetar som e-commerce manager på Teknikdelar.se. I sin nya roll kommer Tobias Johansson bland annat att ansvara för marknadsföring och stategiska samarbeten.

- Det känns riktigt roligt med det nya jobbet och det ska bli riktigt spännande att ta mig an utmaningarna, säger han om sin nya tjänst.

Annons

Vill hitta kompetent ersättare

Tobias Johansson har bland annat en bakgrund som marknadschef och grafisk designer. Sin nuvarande titel har han haft i knappt två år.

- Jag är riktigt stolt över allt som vi har åstadkommit på Teknikdelar och över bolagets utveckling. De kommer definitivt att ta ytterligare marknadsandelar framöver.

Teknikdelar letar för närvarande efter en ersättare till Tobias Johansson och eftersom rekryteringen inte är klar är det ännu inte bestämt när han ska lämna företaget för sin nya tjänst.

- Helst hade jag börjat så snart som möjligt men jag vill gärna hitta en kompetent ersättare till mig så att det känns bra vid överlämningen och jag har redan börjat sätta tänderna i en del med CoolStuff för att kunna känna mig förberedd.

Annons