CyberPhoto fick ta emot pris på Mobilgalan 2013

CyberPhoto har 18 års erfarenhet av webbaserad försäljning och har vid ett flertal tillfällen fått ta ett emot utmärkelser, inte minst för sin kundservice. Nu har de uppmärksammats även för sina framgångar inom kategorin mobiltelefoni.

E-handlaren CyberPhoto är inte helt ovan vid att känslan av att kamma hem ett pris eller två. Bland annat har man vunnit Pricerunners utmärkelse, Årets e-handlare i kategorin Foto, nio år i rad.

I förra veckan tilldelades CyberPhoto även priset, Årets återförsäljare webbutik, på Mobilgalan 2013.

Annons

– Vi har satsat på att hålla ett brett och aktuellt sortiment, och att kunna våra produkter riktigt bra i kombination med vår ständiga strävan att våra kunder ska vara nöjda med oss, både före och efter sitt köp. Nu när vi har fått det här priset är det en helt otrolig känsla, det känns som en bekräftelse på att det vi gör fungerar och att vi hela tiden utvecklas i rätt riktning, säger Mathias Ohlsson som är en av de som har arbetat med att utveckla CyberPhotos mobilavdelning.

Ingen vila, ingen ro

Galan anordnas årligen av tidningen Mobil och Mobil Business och utmärkelsen grundar sig på en utvärdering och test av ett stort antal webbutiker. På CyberPhoto är man självklart glada över utmärkelsen och nu siktar man på att hitta förbättringar, och skapa nya möjligheter för CyberPhoto mobil.

– Visst kan CyberPhoto behålla titeln och bli Sveriges bästa webbutik för mobiler även nästa år, det ska vi arbeta hårt för, säger Mathias Ohlsson.

Källa: Press

Annons