Annons

Dags att skaffa biljett till Nordic eCommerce Summit

Dags att skaffa biljett till Nordic eCommerce Summit

2013-04-10 13:50

Nu börjar e-handelskonferenserna närma sig, dvs de som inte blir flyttade. Den största och den vi ofta kallar den mest glamourösa är Nordic eCommerce Summit. En konferens som i år ser ut att nå nya höjder. Som vanligt har vi fixat bra priser till e-handlarna.

Sarah Wittbom som tidigare drivit Nordic eCommerce Summit ifrån scenen har i slutet av 2012 även tagit över som företagets VD. Hon är alltså numera ledaren över detta event och om hon gör ett lika bra jobb på scenen som VD har vi förmodligen ett spektakulärt evenemang framför oss.

Sammandrag ifrån tidigare år:

Vi har försökt sätta oss in i vad som faktiskt händer på Nordic eCommerce Summit 2013 och det är lite svårt. Detta av den enkla anledningen att det händer så pass mycket. Det är tydligen två proppfulla dagar och vill man gräva ner sig i allt som händer bör man gå till deras sida.

NES 2013 kommer i alla fall hållas på Cirkus Hasselbacken (Djurgården, Stockholm) och sägs bjuda på mer än någonsin förr.

– Om jag säger att vårt nya tema kommer vara "Superstjärna" så hoppas jag att det säger "mer än någonsin förr". Stora scenen på Nordic eCommerce Summit kommer bygga på mer inspiration, ge besökarna gåshud och mersmak många gånger om. Vi kommer bygga ut pauserna med möjligheter för besökare att skräddarsy mer konkret information. Därför kommer vi jobba på en något uppdaterad version med partners. Målet är att du, som e-handlare, under två dagar ska få inspiration, konkreta verktyg på hur du gör och sen om du vill göra affärer på plats kommer det finnas möjlighet till det. Allt ska besökare kunna planera i förväg genom bra information på vår hemsida, säger VD Sarah Wittbom.

Nordic eCommerce Summit verkar ha som nytt mål att inte bara leverera information och bra talare utan även en upplevelse. Lite som mindre e-handlare bör erbjuda en upplevelse utöver själva produkten.

Bra blandning av talare

Konferensen verkar även ha en bra blandning av svenska och utländska talare. Intressanta e-handlare ute ifrån Europa kommer delta. Vi kommer även få så se kända ansikten ifrån Sverige och vår grundare Dan Nilsson kommer sitta med i panelen på scenen. Daniel Parsan ifrån Nattbutik.se skall också bidra med kunskap ifrån sin rullande e-handel.

E-handelsprofilen Bryan Eisenberg finns även med på talarlistan. Några andra e-handlare på scenen är Best of Brands, Kjell & Company, Komplett.no, Unisport, Caliroots, Skincity, Intersport, SmartGuy Group, Headweb, Reebok, Protecty, Scandic. Detta är bara några få enligt NES.

I går fick vi även veta att Ralf Kindermann på Internetstores.com och Sean McKee från skobutiken Schuh.co.uk kommer delta. Nya svenska inslag på scenen var Furniturebox och Volver.

En tävling för de dolda stjärnorna

Nytt för i år är tävlingen eHackathon vilket är en tävling där Sveriges hetaste e-handelsteam ska sitta och koda framtidens e-handelslösningar. Du som hackare kommer sitta vid en speciell station på konferensen och under dag 2 delas ett hemligt pris ut till det vinnande teamet.

– Med ehackathon vill vi lyfta fram ehandels dolda stjärnor – utvecklarna – som vi tror sitter på många goda idéer och koncept. Vi vill kombinera en utmaning med den inspirerande miljö som Nordic eCommerce Summit är och vi tror att vi kommer att få se många små intressanta ehandelslösningar av detta. Allmänheten kan twittra in förslag på idéer till hashtag #eHackathon, säger Christopher Månsson på NEK.

Sarah Wittbom påpekar också att det är sista chansen att nominera till Nordic eCommerce Award 2013 i nästa vecka. Släng er alltså genast på de digitala mentometerknapparna och rösta fram din favorit.

25% off för festsugna

Middagen med prisutdelning och e-handelsfest är förstås en galakväll ni inte får missa och därför har vi prutat extra på biljetterna för hela kalaset.

Innan vi meddelar vilka kompispriserna är för detta event vill vi framföra en varning. Dessa biljetter gäller endast e-handlare. Jobbar du på ICA och driver en e-handel som hobby är det okej. Men säljer du tjänster till e-handlare på något vis är du leverantör och därmed inte godkänd för dessa e-handelsbiljetter.

Det finns ett begränsat antal billiga biljetter, totalt 150 stycken, och du som är medlem på Ehandel.se samt e-handlare kan besöka vår medlemshörna för att ta del av 25% rabatt på NES här.

Annons
Annons

Julius Gunnilstam

Redaktör och tekniskt ansvarig

Joel
2013-04-10 15:14

Grymt erbjudande! Nu har vi köpt biljett!

Appropå köpet så kan jag konstatera följande (med risk för att låta bitter, vilket jag inte är):

Jag hade ju gärna velat ha detta på faktura men man kunde (som bekant) inte välja faktura som företag i KCO...

Mitt andra alternativ var direktbetalning via Swedbank, vilket det klart och tydligt står till höger i KCO-kassan att man kan välja, men det fanns endast SEB, Handelsbanken och Nordea att välja mellan.

Tredje och sista alternativet var kortbetalning, vilket fungerande. Puh!

/Joel

nek-cm
2013-04-10 15:25

Fakturabetalning i kassan är på gång. Ledsen om det ställde till det.

Bra att det löste sig iallafall.

Du kommer att få mer info av oss per mail inför konferensen sen. Annars maila oss om du undrar över något.

/Christopher

Joel
2013-04-10 15:41

Hej Christopher!

Antar att det är 100% företag som köper dessa biljetter så att ha stöd för faktura kan nog vara en god idé :) Och för kort&direktbetalning så finns det inget fält för org.nr eller företagsnamn. Jag chansade och skrev in företagsnamn i förnamn och beställare i efternamn. Hoppas det fungerar!

Ni får gärna skicka en kopia på kvittot/fakturan till min mailadress. Det kvittot som skickades ut per automatik innehöll varken moms eller org.nr på säljaren (ert bolag).

Tack på förhand!

/Joel

nek-cm
2013-04-10 23:19

Det funkar bra som du gjort.
Ska skicka nytt kvitto.

/Christopher

Annons
Vestager ska granska Amazon - stor utredning väntas

Vestager ska granska Amazon - stor utredning väntas

Ryktas bli officiellt i dagarna.

Annons
Annons
Schibsted:

Schibsted: "Blocket fortsätter att växa"

Nya siffror från Schibsted.

Axfood går vidare med byggplaner för superlager

Axfood går vidare med byggplaner för superlager

Klart för byggstart.

Bambubolaget ska dubbla i år - spår 120 miljoner

Bambubolaget ska dubbla i år - spår 120 miljoner

Tripplade i fjol.

Annons
Annons

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

Loopia köper Binero för nära 400 miljoner kronor

Loopia köper Binero för nära 400 miljoner kronor

Konsolidering inom webbhosting.

Klarna-utmanaren i sitt

Klarna-utmanaren i sitt "största samarbete någonsin"

"En enorm aktör".

Svensk-grundade Junkyard säljs till Norge

Svensk-grundade Junkyard säljs till Norge

"E-handelskompetensen blir en perfekt match".

Annons
Annons
Anrik lyxkedja på väg mot konkurs

Anrik lyxkedja på väg mot konkurs

Höga hyror och e-handel.

Annons
Jobb på Ehandel.se

Plantagen Sverige AB söker:

Junior Webbredaktör

MM Sports söker:

Inköpare till MM Sports

iDeal Of Sweden söker:

Web Analyst

Topformula Healthcare AB. söker:

Online Merchandiser


Om Ehandel.se

Vi är en objektiv community och nättidning utan ägarintresse från leverantörer. Vårt mål är att främja svensk e-handel genom att sprida kunskap.

Kontaktinformation

info@ehandel.se

Vill du annonsera?

marknad@ehandel.se

Bolagsinformation

EHANDEL SE AB
Orgno. 556861-7517

Emblem Emblem Emblem
×

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev?

Varje fredag får du exklusiva nyheter först av alla samt en summering av hela veckan. Stäng denna ruta