Dans ska lyfta E-handeln och recept via mobilen

Nästa fredag drar många svenskars obligatoriska fredagsmys Let’s dance igång. Något som kommer att innebära månader med träningsvärk, skavsår och drypande svett för deltagarna. Men det är inte för deras skull som Apotek Hjärtat hoppat in som huvudsponsor i årets tävling.

När Let’s Dance snart dansar in i de svenska hemmen ska Apotek Hjärtat visa hur enkelt det är att shoppa på nätet. För även om man säger sig ha mängder med produkter som deltagarna kan behöva, som till exempel plåster, deo och munspray, är det inte därför man är med och sponsrar.

Istället vill man lyfta fram hur enkelt det är att köpa receptbelagd medicin på nätet via dator eller mobil.

Annons

– Fortfarande är det många som tror att man bara kan hämta ut receptbelagda läkemedel i våra fysiska apotek. Vi vill berätta om att Hjärtat alltid har öppet och att man också kan hämta ut recept online hos oss, säger Annika Svedberg, chefsapotekare på Apotek Hjärtat.

Alltid öppet

I höstas lanserade Apotek Hjärtat sin nya multikanallösning och genom att finnas i flera kanaler vill man öka tillgängligheten för sin kunder. Något man nu ska visa upp för miljontals tv-tittare på bästa sändningstid, likt konkurrenten Apoteket gjorde för några år sedan.

– Vårt närmaste och mest öppna apotek finns i din dator och i din mobil. Det går som en dans, säger Annika Svedberg.

Källa: Press
På bild: Annika Svedberg

Annons