Datum för Emeet 4 är spikat – räkna med oktoberfest!

Dagen ni alla har väntat på är här. Okej kanske en liten överdrift. Men vi har nu ett datum för nästa Emeet och det är den 10:e oktober som årets e-handelsfest kommer att gå av stapeln.

Vi har pratat med Emeet-ansvarige Dan Nilsson (på bild) och han säger följande om planeringen:

- Jag är mycket glad att tack vare den korta framförhållningen kunna presentera datumet för vårt första Emeet. Datumet är satt till den 10:e oktober och infaller mitt i veckan på en onsdag. Vi vet om att det finns både för- och nackdelar med att placera event mitt i en arbetsvecka, men för att kunna få till bra lokaler och inte krocka med andra event så blir detta datumet bäst för Emeet.

Annons

Dan meddelar även att Emeet precis som tidigare kommer vara ett heldagsevenemang med början klockan 9 och avslut vid 17-tiden.

- Efter detta tar middagen och kvällen vid och vi hoppas såklart att ni vill vara med oss långt in på natten, säger Dan.

Det ska tydligen bjudas på en del nyheter på detta evenemang, exakt vad vill Dan inte avslöja. Han lovar dock att Emeets recept ska behållas men kryddas lite extra för att göra det till den bästa e-handelsträffen hittills.

Gällande biljettsläppet så är datum för detta inte bestämt ännu. Någon gång i september ska det ske och Dan rekommenderar alla att sitta och uppdatera Ehandel.se för mer information.

Diskussioner utanför Kristinasalen
Vi ses i Kristinasalen i Postens Ark

Som vanligt sponsrar Posten med lokaler och Emeet kommer att hållas i deras Ark i Stockholm.

 

Relaterade nyheter:
Knytkonferensen Emeet blir en del av Ehandel.se

Annons

Annons