De bästa föredragen ifrån SEBC 2015 i Göteborg

Nu har vi lagt upp alla föredrag ifrån e-handelskonferensen Scandinavian E-Business Camp i förra veckan. Det är bara att välja och vraka ifrån talarna på scenen.

Imorgon är det dags för e-handelskonferensen Nordic eCommerce Summit i Stockholm. Vi kommer förstås sända lite e-handelsgodis därifrån men om man inte orkar vänta till imorgon så tänkte vi nu bjuda på några intressanta föredrag ifrån förra veckan.

Jetshop höll som vanligt i SEBC i Göteborg och vi livesände förstås hela rasket. Utöver sändningarna har vi även tagit ett par foton ifrån kalaset som ni kan se på följande länk.

Annons

Dag ett - 21 maj
(Klicka i videon nedan för att välja föredrag)

Den första dagen hade förstås flest talare och om vi skulle välja ut två skulle det vara Therese Hillman ifrån Gymgrossisten och Jarno Vanhatapio ifrån ZooZoo samt nya satsningen NA-KD. Två e-handlare som verkligen stod ut på scenen. Jarno var även oväntat ödmjuk i sitt framförande. John Ekman ifrån Conversionista levererade även han ett fint framträdande även om tekniken strulade lite.

Dag två - 22 maj

Den andra dagen skulle vi rekommendera både Sibas VD, Susanne Ehnbåge, och Torkel Hallander ifrån Bythjul.com. Publiken älskade dock Per Carleö ifrån Volvo som berättade hur Made by Sweden och samarbetet med Zlatan tog form. Starta videon för att välja avsnitt och glöm inte att prenumerera på vår YouTube-kanal vilket ni kan göra på följande länk.

Annons