Designa och köp ditt nya hus direkt på nätet

Nu kan du skapa och köpa ditt hus online. Med ett komplett webbverktyg från hustillverkaren A-hus, kan den som vill designa och göra alla materialval på nätet för att sedan beställa och köpa sitt drömhus.

I E-barometern för årets första kvartal kunde vi läsa om hur e-handeln med större och mer otympliga varor som exempelvis byggvaror ökat. Bygghandeln ökade sin försäljning på nätet med hela 36 procent under kvartalet.

Så är svensken redo att ta steget, och inte bara beställa byggmaterialet, utan faktiskt även beställa sitt egetdesignade hus online. Den frågan ställer sig hustillverkaren A-hus och nu har man lanserat en helt ny möjlighet för alla som går i hustankar.

Annons

Med A-hus Online kan man nämligen skapa och köpa drömhuset direkt på nätet. Tjänsten vänder sig till alla som går i hustankar och drömmer om att designa sitt eget hus på ett enkelt sätt. Med ett komplett webbverktyg kan den som vill, designa och göra alla materialval på webben och dessutom beställa och köpa sitt drömhus.

– Det skall vara lönsamt att engagera sig i sitt eget boende. Här har du chansen att skapa ditt unika boende och, om du vill, projektleda hela resan. Vi ger dig verktygen och den hjälp du behöver online, sedan är det bara att plocka fram idéerna, skapa och beställa ditt hus när du känner dig redo och nöjd. Det gör att vi kan bidra till ett billigare husbygge till samma höga produktkvalitet, säger Susanne Ström, Marknadschef för A-hus.

Lätt att hålla koll på priset

Via sajten A-husonline.se kan alltså kunden själv skapa sitt drömhus när och var som helst. Efter att man valt ett bashus att utgå från är det sedan möjligt att anpassa planlösningen. Till exempel lägga till en vinkel, flytta en vägg eller spegelvända huset.

Det är även möjligt att göra olika exteriöra och interiöra val efter egen smak. Som kund kan man sedan välja att sköta projektledningen för sitt nya hus själv, men möjligheten finns även att få hjälp från A-hus medarbetare med projektledning, montage eller hela bygget.

– Det finns ett förändrat konsumtionsbeteende där allt fler väljer att handla online. I och med lanseringen av A-hus Online, så introducerar vi något som hittills har saknats, e-handel för de som vill köpa ett nytt hus. Här kan man vara generös med sina idéer, inte med sina pengar och samtidigt bestämma över sin egen tid i projektet. I webbverktyget kan den som bygger hålla koll på priset och se hur det förändras beroende av vilka val man gör. Här finns alltså tillfälle att spara både tid och pengar på sitt husköp genom att själv planera och styra över både design och byggnation, säger Susanne Ström.

 

Källa: Press

Annons
Annons