Annons

Det är dags att nominera till Nordic eCommerce Award

Det är dags att nominera till Nordic eCommerce Award

2012-04-03 10:13

Nu börjar Nordic eCommerce Summit (NES) närma sig. Sveriges största e-handelsevenemang som i år kan bli bättre än någonsin. Detta eftersom att deltagande e-handlare ser ut att öka ännu en gång.

Evenemanget går av stapeln den 9-10 maj och biljettpriset har sänkts till 3500kr för e-handlare, fortfarande mycket pengar men överkomligt även för mindre aktörer. Om detta evenemang överträffar förra årets är dessa pengar väl investerade. De bakom NES har gjort det tydligt att de vill ha fler e-handlare på alla delar av evenemanget. På scen, i juryn, i paneldebatter och givetvis i publiken.

Årets jury, som skall utse vinnare i de fyra olika kategorierna, vittnar även om detta e-handlarfokus. Följande e-handelsprofiler sitter i juryn för Nordic eCommerce Award 2012:


Dan Nilsson

Dan Nilsson har varit e-handlare sedan 2003 och driver RoligaPrylar.se samt är en av grundarna av Fyndiq. Dan är även initiativtagare till ehandel.se och det var för detta initiativ han belönades med priset Årets Kunskapsspridare 2011.

Magnus Fredin

Magnus har jobbat med e-handel i dryga sex år, och då framför allt med betalningslösningar på internet. Under åren har han träffat ungefär 1 500 ebutiker; svenska och utländska, från Amazon till hobbyföretaget.

Arne Andersson

Arne Andersson jobbar som e-handelsspecialist på PostNord. Arne har dagligen kontakt med många e-handlare och han åker Sverige runt för att arbeta i e-handelns tjänst.

Katrin Lundgren

Katrin Lundgren har jobbat med e-handel sedan 2001 och hon driver idag företaget Kodmyran, som bl a säljer och hyr ut en egenutvecklad e-handelslösning. Hon driver också tre webbutiker, swecat.com sedan 2002, gardenhome.se sedan 2009 och doftljusbutiken.se sedan 2010.

Marcus Tagesson

Marcus Tagesson är grundare och delägare till Babyshop. Babyshop vann under Nordic eCommerce Award 2011 priset Årets e-handlare.

Joakim Friedman

Joakim Friedman har jobbat med Internet sedan 2004 och jobbar idag som Marknadschef på Sportamore, ett bolag han även var med och grundade. Sportamore vann 2011 priset ”Årets Prestation” i Nordic eCommerce Award.

Fredrik Palm

Fredrik anställdes år 2011 som vd för Lekmer AB och blev i januari 2012 även vd för Tretti.se. Tretti.se vann 2011 priset för Årets Kundupplevelse på Nordic eCommerce Award.

Fredrik Lennström

Fredrik Lennström har jobbat med e-handel och Internet i mer än 10 år. På vägen har han passerat många olika typer av verksamheter. Sin djupaste e-handelserfarenhet har han från Ginza där han jobbade som webbansvarig. Fredrik jobbar idag på Klarna dels med att hjälpa e-handlare att öka sin försäljning men också med att hjälpa Klarna att bättre förstå e-handlares krav och vardag.

Kristian Hagset

Har arbetat med e-handel sedan 1999. Under många år jobbade han som leverantör till branschen. Han är en av grundarna till Nordic eCommerce Knowledge där han idag jobbar som vd.

Sarah Wittbom

Sarah Wittbom har arbetet med e-handel i 5 år och har även en djup kunskap inom epostmarknadsföring. Sarah är en av grundarna till Nordic eCommerce Knowledge där hon idag arbetar som marknadschef.


Dessa skall alltså utse Årets kunskapsspridare, Årets prestation, Årets e-handlare och Årets leverantör under Nordic eCommerce Award. Vem som helst kan nominera till de tre första men endast e-handlare skall kunna nominera till Årets leverantör, vilket givetvis är bra.

Om ni inte redan nominerat är det nu dags att lyfta de e-handlare och leverantörer som ni tycker förtjänar dessa utmärkelser. Sista dagen som nomineringar tas emot är den 10 april, dvs om en vecka.

Nominera redan nominerade

På denna sida kan ni se de som nominerats hittills och även nominera nya. Det är dock fritt fram att nominera de som redan är nominerade, eftersom att juryn då kan få fler förklaringar till varför just denna skall vinna priset.

Vill ni veta mer om Nordic eCommerce Summit 2012 rekommenderar vi Katrin Lundgrens blogginlägg som ni finner här.

 

Relaterade nyheter:
Nordic eCommerce Summit 2011 - En konferens utan dess like

Annons
Annons

Julius Gunnilstam

Redaktör och tekniskt ansvarig

Kodmyran
2012-04-03 12:46

Japp, som nyheten säger, nominera på, och glöm inte att åka på årets Nordic Ecommerse Summit 9-10 maj.

Annons
E-handlaren Fåglasång om nya knep i en hård bransch

E-handlaren Fåglasång om nya knep i en hård bransch

"Det har varit ett tufft år".

Annons
Annons
E-handelsjätten planerar två robotlager på 130 000 kvm

E-handelsjätten planerar två robotlager på 130 000 kvm

Människor och robotar i harmoni?

Prisjakt satsar på Danmark:

Prisjakt satsar på Danmark: "Ser stor tillväxtpotential"

Finns nu i hela Norden.

Grannens nätmatjätte omsatte en miljard i fjol

Grannens nätmatjätte omsatte en miljard i fjol

Växte med över 100 miljoner.

Annons
Annons

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

"Vår ambition är att ge kunderna ett större sortiment"

Zalando satsar på hållbart mode.

Buildor.se tappade 5 miljoner

Buildor.se tappade 5 miljoner

Byggmax koncernen sjönk 4 procent.

Omni-speglar ska ta webbutikerna offline

Omni-speglar ska ta webbutikerna offline

"En tredimensionell, mobil, digital popup-butik".

Annons
Annons
Hennes e-handel sprängde miljonen - använder psykologi

Hennes e-handel sprängde miljonen - använder psykologi

"Svensk e-handel för kvinnor".

Annons
Jobb på Ehandel.se

Gudrun Sjöden Design AB söker:

Produktägare

Lomax Sweden AB söker:

Online Marketing Assistant - Helsingborg - Lomax Sweden AB

Plantagen Sverige AB söker:

Junior Webbredaktör

MM Sports söker:

Inköpare till MM Sports


Om Ehandel.se

Vi är en objektiv community och nättidning utan ägarintresse från leverantörer. Vårt mål är att främja svensk e-handel genom att sprida kunskap.

Kontaktinformation

info@ehandel.se

Vill du annonsera?

marknad@ehandel.se

Bolagsinformation

EHANDEL SE AB
Orgno. 556861-7517

Emblem Emblem Emblem
×

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev?

Varje fredag får du exklusiva nyheter först av alla samt en summering av hela veckan. Stäng denna ruta