Dominos fixar pizzan med hjälp av ett knapptryck

Pizzakedjan har släppt den ultimata uppfinningen för det uppkopplade hemmet, en knapp som gör att du snabbt kan beställa din favoritpizza.

I våras gjorde Dominos det möjligt att beställa pizza med hjälp av en emoji eller hashtag på Twitter. Nu har pizzakedjan kokat ihop ett nytt sätt för deras kunder att få sin favoritpizza hemlevererad, med hjälp av ett enkelt knapptryck.

Konceptet påminner en hel del om Amazons hushållsknappar, Amazon Dash, men istället för olika förbrukningsvaror ser Dominos ”The Easy Order Button” till att det levereras pizza hem till dörren, enligt nyhetssajten Business Insider.

Annons

Levereras i pizzakartong

Knappen sitter passande nog inuti en pizzakartong i miniatyrform, och när Calzonesuget infaller, är det bara att lyfta på locket och trycka på knappen som paras ihop med en mobil-app. Knappen är dock ingen tankeläsare så först måste kunden fylla i sina personliga uppgifter, som adress, betalningsuppgifter samt favoritpizza, antingen på webben eller i Dominos app.

Knappen kommer att bli tillgänglig i Storbritannien med start i december enligt en talesperson för Dominos. Om det finns planer för ytterligare marknader vill man däremot inte avslöja men redan nu kan man i ett antal länder beställa pizza med ett knapptryck via appen. Men ska vi vara ärliga, känns det inte riktigt lika coolt.

Annons