Dressmann svidar om och samlar all sin E-handel

Dressmann är en av Nordens största modekedjor inom herrkläder, men än så länge har man inte gjort något större avtryck online. Något man hoppas det ska bli ändring på när man nu samlat all sin e-handel i en större satsning på nätet.

Den norska klädkedjan Dressmann har cirka 430 butiker i sex länder. Förutom Sverige har kedjan butiker i Norge, Finland, Danmark, Island och Tyskland. På nätet har man funnits sedan några år tillbaka men främst via olika delsajter som Dressmannxl.com.

Men nu gör man en större satsning på sin e-handel och samlar sina olika delsajter under ett och samma tak. Utöver koncerndelsajter som Dressmannxl har man även samlat alla landssajter som Dressmann.se till den nya sajten och domänen Dressmann.com.

Annons

Mobilt anpassad

Den nya sajten använder sig av e-handelslösningen EpiServer Commerce och är, inte oväntat med tanke på de mobila enheternas framfart på senare tid, mobilt anpassad. Som betalalternativ har man valt att använda sig av Klarna Checkout och betalkort.

Utöver det har man satsat på att underlätta för sina nätkunder. Bland annat med en väl synlig sökruta och chattfunktion.

Källa: MKSE

Annons