Du måste rösta på Sveriges bästa e-handelskollega

Sveriges bästa e-handlare ska krönas och vi behöver din hjälp.

Det finns gott om tävlingar som prisar Sveriges e-handlare inom olika kategorier. Vi på Ehandel.se har tidigare gett ut priser till bland annat den nätbutik som e-handlarna såg upp till mest, då Partykungen vann. Detta var 2012 och sedan dess har e-handelspriserna ökat i antal samtidigt som vi lade vårt pris på is.

Vi saknar dock en utmärkelse där e-handlarna prisar den nätbutik och den e-handlare som de anser gör det bästa jobbet i branschen. Därför startar vi nu omröstningen till Sveriges bästa e-handlare - utsedd av e-handlarna själva.

Annons

- Det finns flera ärofyllda priser där kunderna eller en jury utser sin favoritbutik. Vi vill se vem som e-handlarna själva ser upp till och vilken nätbutik det är som kollegorna i branschen tar inspiration av. Därför startar vi nu omröstningen till Sveriges bästa e-handlare, säger Michael Wictor, VD på Ehandel.se.

Prisutdelningen kommer att ta plats på Emeet Helsingborg den 5 april i år och omröstningen pågår till och med den 26 mars. Det ska under evenemanget även delas ut flera andra spännande priser som kommer att vara lite annorlunda jämfört med andra utmärkelser.

Glöm inte att rösta!

Alla vinnare kommer givetvis att meddelas på Ehandel.se när tiden är inne. Det viktigaste just nu är dock att du som e-handelskollega i branschen tar ditt ansvar och röstar.

Du röstar med hjälp av artikeln på denna länk, som kommer att finnas uppe på Ehandel.se under de kommande veckorna. Röstningen är anonym, såvida du inte vill skriva under, men det är max en röst per person som gäller.

Ge nu lite kärlek till den där butiken som du faktiskt kollat in och tänkt “attans vad duktiga de är”.

Annons