Dustin rekryterar miljöchef från Microsoft

Stephanie Forsblom ska se till att Dustin minskar sin miljöpåverkan och jobbar för en mer hållbar IT.

Dustin är en av Nordens största återförsäljare av IT-produkter och kunde visa upp en stabil tillväxt när man nyligen släppte sin rapport för det första kvartalet. Det är dock inte bara ökad försäljning som står på agendan enligt Robert Pap, Head of Group Supply Chain, på Dustin.

Hållbar IT är minst lika viktigt och nu har man rekryterat Stephanie Forsblom som ny miljöchef med ansvar för att minska företagets miljöpåverkan och göra ansvarsfulla inköp.

Annons

– Med Stephanies stora erfarenhet av arbete med miljöfrågor och socialt ansvarstagande vid tillverkning kommer hon bidra till att fortsätta utveckla Dustins hållbarhetsarbete inom miljö, säger Robert Pap.

En helt ny tjänst

Stephanie har tidigare varit hållbarhetschef på Microsoft och Nokia och har lång erfarenhet av uppföljning av miljöarbetet i leveranskedjan. Hon tillträder den nyinrättade tjänsten som miljöchef, som är en del i Dustins hållbarhetsarbete, i mitten av mars.

– Dustin har en tydlig ambition kring hållbarhet och långsiktigt värdeskapande. Jag ser fram emot att få vidareutveckla detta arbete tillsammans med Dustins leverantörer och övriga samarbetspartners, säger Stephanie Forsblom.

Annons