Dustin slår upp portarna till sin nya konceptbutik

Idag var det dags att låsa upp dörrarna till Dustin Concept Store, nätjättens nya satsning i den fysiska världen.

Tidigare i somras berättade Ehandel.se om nätjätten Dustins planer på att öppna en konceptbutik på Sveavägen 44 i centrala Stockholm. För övrigt samma adress som bland annat även inhyser Klarna och Urban Deli.

– Fokus ligger på rådgivning för att hjälpa kunderna att hitta rätt kombination av produkter och lösningar. Därmed låter vi vårt e-handelskoncept ta steget in i en fysisk lokal, vilket blir som en förlängning av vårt framgångsrika Dustin Expo, Nordens största IT-mässa, kommenterade Dustins vd, Georgi Ganev, i början av juli.

Annons
Annons

Fokus på företag

Idag slog man upp portarna till Dustin Concept Store och på plats i butiken kommer det även att finnas fyra partners, Canon, HP, Microsoft och Samsung. Huvudmålgrupp är små- och medelstora företag och hela Dustins erbjudande kommer att finnas tillgängligt för beställning.

– Vi är glada över att kunna ta vårt väl fungerande e-handels koncept till en ny nivå och skapa en ny mötesplats för företag där vi i likhet med Dustin Expo kombinerar e-handel och rådgivning med att kunna testa produkter, säger Caroline Rudbeck, kommunikationschef Dustin.

Annons

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

Tack!