Dustins VD avgår – tar över på Kinnevik

Ersätter Kinneviks förra VD som avgick med omedelbar verkan i december 2016.

I december förra året meddelande plötsligt Kinneviks VD Lorenzo Grabau att han skulle lämna sin post med omedelbar verkan. Nu står det klart vem som efterträder honom - och det är ingen mindre än Dustins nuvarande VD Georgi Ganev.

"Har inte varit ett lätt beslut"

Ganev blir dock kvar som VD på Dustin under sin sex månader långa uppsägningstid, men vem som därefter tar över efter honom är i dagsläget oklart.

Annons

- Att lämna Dustin har inte varit ett lätt beslut. Jag är oerhört stolt över vad vi har åstadkommit tillsammans och känner mig trygg med att teamet på Dustin kommer fortsätta att framgångsrikt utveckla bolaget, säger Georgi Ganev i ett pressmeddelande.

"Dustin står väl rustat" 

Rekryteringsprocessen är redan i full gång och på Dustin hoppas man nu på att hitta någon som kan fylla Ganevs skor.

- Under sina fem år på Dustin har Georgi Ganev byggt ett starkt team och utvecklat Dustins affär genom geografisk expansion och ett breddat erbjudande. Dustin står nu väl rustat för fortsatt tillväxt, tack vare en stark position på marknaden och en effektiv affärsmodell. Jag och alla i styrelsen vill varmt tacka Georgi för hans enastående insatser för Dustin och önskar honom lycka till i sitt framtida uppdrag, säger Dustins styrelseordförande Fredrik Cappelen.

Annons