E-handel med delikatesser blir allt vanligare

Sugen på att få krabba, hummer eller hängmörat kött levererat till dörren? Kolla då in MatHem som nu breddar sitt sortiment med delikatesser i ett samarbete med Erssons Fisk & Deli.

Delikatesser som ost och fisk verkar bli allt mer populärt att sälja via nätet, kul tycker vi. Nu breddar en av nätets stora aktörer inom dagligvaruhandeln sitt utbud av delikatesser.

För MatHem.se’s sortiment i Stockholmsområdet samarbetar man nu med Erssons Fisk & Deli som i uppstarten levererar delar av sitt sortiment onsdag till fredag. Dagsfärska skaldjur, fisk och hängmörat kött är några av varorna man kan handla.

Annons

– Erssons varor är perfekta att beställa hem till helgen. Deras fina utbud och höga kvalitet avgjorde valet för oss. Vi satsar stort på sortimentet just nu och fler spännande samarbeten är att vänta under hösten, säger MatHems grundare Tomas Kull.

Matbutik på frammarsch

MatHem som har kommit att bli en av de större aktörerna på marknaden har under den senaste tiden gjort en del spännande uppköp. I somras fick företaget som erbjuder hemleveranser av matkassar även in en investering på ytterligare 60 miljoner kronor.

Pengar som ska användas till aggressivare marknadsföring och bättre priser för konsumenterna. Man verkar i alla fall inte ligga på latsidan och för inte så länge sedan öppnade man under några veckor upp en virtuell matbutik i Östermalms tunnelbanestation.

Ny grepp inom e-handeln är alltid roligt och att delikatesser nu också verkar hitta in på nätbutikernas hyllor är lika välkommet.

Källa: Press

Annons