DET HÄR ÄR EN NYHET FRÅN Ehandel Event

Emeet: E-handel med perfekt omnikanal med hjälp av deras tjänst

När Emeet kommer till Göteborg är PerfectIT och affärssystemet BeX Online för första gången med som partner.

I samarbete med Ehandel.se Event genomför vi vid utvalda tillfällen intervjuer med partners.

Med parollen “Sell anywhere - work everywhere” har Perfect IT etablerat sig som ett företag att räkna med när det gäller affärssystem. Bolaget har utvecklat det molnbaserade affärs- och retailsystemet BeX Online, som ska vara särskilt anpassat för marknadens e-handelsplattformar och för att stödja omnikanal.

Perfect IT uttrycker det själva som att BeX kan erbjuda e-handlarna tillgång till en komplett omnikanalsmiljö. Med "komplett" menar Perfect IT att fysiska butikskassor ska kunna samverka med e-handelsbutiker när det kommer till bland annat erbjudanden och hantering.

Annons

Trycker på vikten av en omnikanalsstrategi

Vid höstens första Emeet, som går av stapeln den 14 september i Göteborg, deltar Perfect IT för första gången som partner.

- Vi är med som partnerföretag för att uppmärksamma e-handlarna om vikten av en effektiv backend och en bra omnikanalsstrategi, berättar Lennart Söderberg, som är VD och grundare för PerfectIT.

Han tycker själv att det är just omnikanal i form av e-handel i kombination med fysiska butiker som är det mest intressanta inom e-handeln just nu. En annan sak han finner intressant är möjligheterna att få ner hanteringskostnaderna och att öka effektiviteten i e-handlarnas lager.

Vad har ni på Perfect IT för nyheter på gång?

- Nyheter från Bex är en uppgraderad WMS-del som kan hantera en stor mängd ordrar och returer på ett effektivt och snabbt sätt, vilket är avgörande för snabba leveranser och tillförlitlig leveransmöjlighet till en låg hanteringskostnad, säger Lennart Söderberg.

"Emeet är en välsedd konferens"

Som partner till Emeet får Perfect IT hålla en session under dagen. Den ska handla om vägen från singel- till multikanal, och sedan vidare till vad Lennart Söderberg kallar “unified commerce”.

Göteborg den 14 september blir ju ert första Emeet - vad är din uppfattning om eventet?

- Min uppfattning är att Emeet är en välsedd konferens som är populär hos e-handlarna, inte minst för att den ger en aktuell uppdatering av marknaden, avslutar Lennart Söderberg.

Annons

 

Annons