E-handelsdagarna i Sundsvall börjar närma sig

Svenska e-handelsevenemang finns det gott om. Ett av de lite mindre och mysigare evenemangen hittar vi i Sundsvall som för tredje året bjuder in till "e-handlarnas egen firmafest".

Det är vår medlem och bloggare, Katrin “Kodmyran” Lundgren, som anordnar E-handelsdagarna i Sundsvall som i år ska locka mellan 50-100 deltagare. Dessa kommer kunna njuta av e-handelssnack, poolhäng på spa, trevlig middag och allmänt nattsuddande.

Katrin Lundgren- Många e-handlare är ensamföretagare, och saknar kollegor att umgås med dagligen. Då är det självklart att man även vill träffas under mer avslappnade former när man väl ses. Vi erbjuder en lyckad mix av föreläsningar, diskussioner, hjälp med ens verksamhet och avslappnad kollegial stämning. Jag tror att det är det som gjort e-handelsdagarna så uppskattade bland e-handlarna, säger arrangören Katrin Lundgren.

Annons

Det är många e-handlare i vårt forum som talar sig varma om denna konferens. Och framförallt ska den vara lite personligare och mysigare än många andra e-handelsträffar.

Gratis buss

Eftersom inte alla orkar ta sig till Sundsvall har de i år fixat en gratis buss som kommer slussa deltagare ifrån Stockholm, till Hotell Södra berget i Sundsvall där konferensen går av stapeln. Datumen för träffen är den 18-19 september och sista anmälningsdag är den fjärde september.

Årets upplaga av E-handelsdagarna i Sundsvall utlovar en upplevelse utöver det vanliga.

- En och annan överraskning kommer det säkert att bjudas på även i år. Tidigare år har vi ju haft e-handlare i poolen i mankini, och hagel i maten, för att inte tala om den spontana diskussionen om postburar eller säckar som är smått legendarisk, så vi får väl se vad årets e-handelsdagar bjuder på för överraskningar, säger Katrin.

Mer information om evenemanget finner ni här.

 

Källa: Press

Annons

Annons