E-handelsdagarna i Sundsvall ställs in

Häromveckan varnade arrangörerna av e-handelskonferensen E-handelsdagarna i Sundsvall att evenemanget var i risk att ställas in. Antalet anmälda var mycket få och intresset lågt. Nu meddelar ansvarige Katrin Lundgren att e-handelsdagarna ställs in.

Katrin Lundgren, VD på Kodmyran AB, meddelade igår eftermiddag att årets E-handelsdagarna i Sundsvall nu ställs in. Detta trots att intresset ökat något sedan vi senast rapporterade om det.

– Vi har fått det antal anmälningar vi behöver för att kunna köra eventet rent ekonomiskt, men då det är 1 e-handlare på 4 leverantörer så fungerar det inte i alla fall tyvärr, det blir inget bra event då, så då valde vi att ställa in, meddelar Katrin.

Annons

Vi ställde förstås frågan hur detta påverkar framtida evenemang och tyvärr ser det ut som att E-handelsdagarna läggs på is på obestämd tid.

– Troligen återkommer det inte någon fler gång. Är intresset så här lågt bland handlarna känns det inte troligt att det kommer att öka till nästa år tyvärr. Sedan får vi se om vi gör andra event på andra sätt, men det får framtiden utvisa, säger Katrin Lundgren.

Annons