E-handelsesset Susanne Ehnbåge prisas igen

"Ska leda NetOnNet in på börsen".

Tidigare i år blev NetOnNets vd, Susanne Ehnbåge, utsedd till Årets Ledare 2017 och nu är det dags för nästa pris. Hedersutmärkelsen Årets Ruter Dam 2017 delas ut i samband med ”Ruter Dam-dagen”, ett årligt seminarium för deltagare från Ruter Dams chefsutvecklings- och mentorprogram.

- Jag är oerhört glad och hedrad över att få Ruter Dams fina hedersutmärkelse. Att få en återkoppling och feedback i den här formen är fantastiskt och ger givetvis mycket positiv energi. Energi till att fortsätta att ha modet att ständigt förändra oss till att bli bättre – både för våra kunder och för våra medarbetare, säger Susanne Ehnbåge.

Annons

“Utvecklas i svindlande hastighet”

Band tidigare vinnare finner vi företagsledare som Helena Stjernholm (VD Industrivärlden), Mia Brunell Livfors (VD Axel Johnson), Sonat Burman Olsson (VD Coop Sverige) och Annika Falkengren (koncernchef SEB).

- Susanne Ehnbåge är koncernchef i en snabbrörlig bransch med låga marginaler. Teknik och konkurrens utvecklas i svindlande hastighet, liksom affärsmodeller där butiker ska hitta sin plats i konkurrens och samarbete med näthandeln. Susanne Ehnbåge ska med styrelsens och ägarnas stöd leda NetOnNet in på börsen. Hon är en ung vd, som vi lär följa som förebild framöver, säger Gunilla Arhén, grundare Ruter Dam.

Utmärkelsen går, enligt Ruter Dam, till den kvinna som har befordrats till den mest inflytelserika chefsposten i det svenska näringslivet under senare tid.

Annons