E-handelsfinalisterna till årets Retail Awards utsedda

Nu är samtliga finalister till Retail Awards 2015 klara. I år har man utsett 36 finalister i tolv kategorier, men den som vi är allra mest intresserade av är så klart Årets e-handel/omnikanal. Ska det bli Apoteket, Byggmax eller Tailorstore som vinner i år.

Den 11 maj är det dags att utse vinnarna i de tolv olika kategorierna i Retail Awards 2015. Precis som vanligt finns det en kategori som kittlar lite extra, nämligen Årets e-handel/omnikanal och bland finalisterna i år hittar vi inga mindre än Apoteket, Byggmax och Tailorstore.

Bland de nominerade i övriga kategorier finns så klart även ytterligare e-handelsrelaterade företag och bland annat har Bubbleroom chansen att ta hem kategorin Årets totala köpupplevelse. Samtidigt har Lekmer nominerats till Årets tillväxtföretag.

Annons

Kan vinna igen

När det gäller Årets e-handel/omnikanal har Tailor Store återigen chansen att klättra högst upp på pallen. Tailor Store, som i år har lanserat en ny webbapp och tagit sig an den skräddarsydda kostymen, kammade nämligen hem förstapriset senast 2011.

– Vår onlinetjänst för skräddarsydda kläder har genomgått en stor förändring de senaste åren. Idag kan våra kunder till och med designa sina kläder direkt i mobilen. Det är både tidseffektivt och prisvärt att beställa skräddarsydda kläder med perfekt passform hos Tailor Store, och det märker vi nu att allt fler upptäcker. Eftersom vi utvecklar vår plattform helt själva känns det extra kul att vi nu är finalist på Retail Awards 2015, säger medgrundaren Mats-Ola Ström.

Annons