DET HÄR ÄR EN NYHET FRÅN Ehandel Event

E-handelskonferensen Emeet kommer till Stockholm, Göteborg och Helsingborg 2016

Du läste rätt. Nästa år blir det fler Emeet, något som efterfrågats av många.

Vi kommer köra e-handelskonferensen Emeet på lite olika platser runt om i Sverige både för att göra det enklare för lokala e-handlare att ta sig dit men också för att ge fler möjlighet att delta. Tidigare har taket alltid varit strax över 300 deltagare på PostNords huvudkontor, vilket gjort att biljettrycket varit lite väl högt.

- Bli inte chockade nu, i så här god tid har ni aldrig sett oss. Redan 2015 släpper vi vår eventkalender för 2016. Och precis som namnet antyder kommer vi att ha fler än ett event nästa år, säger Michael Wictor, VD på Ehandel.se.

Annons

Nu kommer du som e-handlare förhoppningsvis få ett Emeet lite närmare dig. E-handelskonferensen kommer nämligen till Helsingborg den 7 april. Göteborg kommer få se ett Emeet i september och 20 oktober ses vi som vanligt i PostNords huvudkontor i Stockholm.

Varför väljer vi att anordna tre Emeet?

- Vi har i flera kanaler och ifrån mängder av personer hört önskemål om fler Emeet. Samtidigt har önskan från övriga e-handelssverige om att förlägga Emeet ”ute i landet” varit stor. Och självklart gör vi då så, säger Michael Wictor.

Kommer evenemangen att konkurrera med varandra?

- Nej, jag tror inte det. Varje event får en bättre möjlighet att fånga upp e-handlare lokalt. Avstånd från kontoret till eventet blir ju, för de flesta, betydligt kortare. Vi har historiskt inte kunnat släppa in alla som har velat medverka på Emeet då vi haft ett deltagartak att ta hänsyn till. Nu tripplar vi i princip det taket samt gör det mer lättillgängligt, säger Michael Wictor.

Det är dock förstås öppet att besöka alla Emeet, det vill säga om man lyckas få en biljett.

- De som vill utbyta erfarenheter mer frekvent får nu chansen till en Emeet-roadtrip som avslutas på Arken i Stockholm i oktober, säger Michael Wictor.

Utöver de tre huvudkonferenserna under nästa år finns även planer på några mindre och mer fokuserade evenemang runt om i landet.

Annons

- Utöver dessa tre Emeet vill vi även köra en del temabaserade Emeet såsom Kompetensdag, Summercamp och Startup. Dessa event ska ta utgångspunkt i en specifik problemställning eller möjlighet, avslutar Michael Wictor.

Mer information om Emeet i Helsingborg, samt Göteborg och Stockholm, kommer framöver. Vi kommer även berätta mer om de temabaserade eventen inom kort. Hoppas vi ses på Emeet 2016!

Annons