E-handelsleverantör byter namn och får stor snuskund

"En ny fas i bolagets utveckling".

Leverantören Enferno, som bland annat e-handelsprofilen Niclas Heurlin är grundare till, byter nu namn. Det nya namnet tar man ifrån sin plattform som gått under namnet Enferno Storm och bolaget blir nu Storm Commerce.

- Vi har stora ambitioner och vill växa både i Norden och Europa. För att lyckas är ett starkt och tydligt varumärke ett måste. Vi vill även markera en ny fas i bolagets utveckling med ett namnbyte. Att vi byter namn till just Storm Commerce har att göra med att produktnamnet Storm är och har varit mycket starkare än vårt företagsnamn allt sedan start, säger Stefan Sånnell, VD för Storm Commerce.

Annons

I samband med namnbytet så meddelar även Storm att de nu fått en ny kund i Swedish Match. Det är alltså Storms e-handelsplattform som ligger bakom den omtalade lanseringen som vi berättade om redan i förra veckan.

- Vi är mycket glada och stolta över att Swedish Match har valt Storm Commerce för sin nya e-handelssatsning och vi ser fram emot att vara med på den digitala resan både i Sverige och internationellt, säger Michael Hallberg, COO på Storm Commerce.

"Bjuda in snusarna till vår värld online"

Bakom den nya snusiga e-handeln ligger även digitalbyrån Iveo som har arbetat med att implementera den nya lösningen.

- Vi är väldigt stolta över vårt arv och våra produkter och vill nu bjuda in snusarna till vår värld online, säger Marcus Barnden, e-handelschef på Swedish Match.

Andra stora butiker som använder Storms tjänster är Adlibris, Autoexperten, Blåkläder och Mio.

LÄS ÄVEN: Swedish Match säljer snus på nätet - startar egen e-handel

Annons