E-handelsexperter ska stötta nya i branschen

E-handelsparken, E-Commerce Park of Sweden, fyller på med kompetens och kan nu presentera flera välkända e-handelsexperter som vill hjälpa nystartade e-handlare.

I början av året slog E-Commerce Park of Sweden upp portarna i Helsingborg. En satsning som ska ge e-handlare möjligheten att dra skalfördelar som delade lager, logistik, kunskap och kompetens. Som en del i detta startades även en e-handelsinkubator med målet att hitta nästa stora e-handlare.

Inkubatorn skall ta in tio bolag per år och har ett tvåårigt program med föreläsningar, workshops och studiebesök. Utöver detta kommer man att få tillgång till rådgivare och mentorer inom e-handel.

Annons

Nu kan man presentera ett gäng välrenommerade e-handelsexperter som vill hjälpa nystartade i branschen. Bland dessa finns Sarah Wittbom, Jan Höjman, Joakim Jardenberg, Jenny Rydhström och Dan Nilsson, nyligen knöt man även till sig Anton Johansson.

Ett stort nätverk

Om någon nu missat det är Anton en serie-entreprenör inom e-handeln med startups som Headler och Osom på meritlistan. Nyligen klev han även in i styrelsen på Reco i och med deras e-handelssatsning.

– Att få vara med och stötta nystartade e-handlare och komma med råd och tips är verkligen spännande och roligt. Det är kul att aktivera mig i sådana här saker, och jag älskar att bidra med min kunskap. Att det är så många andra experter som är med i denna satsning gör det hela ännu roligare. Det ska bli väldigt roligt att se hur dessa företag utveckla de kommande åren, säger Anton.

Till skaran ställer sig nu även eValent group med bred kunskap inom e-handel med allt från plattformspaket, store management och mycket mer.

– Att ha dessa erfarna och framgångsrika personer som advisors gör oss väldigt stolta. Det har verkligen börjat samlas många kompetenser och ett stort nätverk kring e-handelsparken, vilket känns jättekul, säger Rikard Axelsson, inkubatoransvarig på E-commerce Park of Sweden.

 

Annons