E-handelsproffs tar över som vd för Kjell & Company

"Hela detaljhandeln befinner sig i en spännande förändring".

Eric Lundberg, som beskrivs som en person med “gedigen bakgrund och erfarenhet inom handel och e-handel”, tar till hösten över som vd på Kjell & Company.

- Vi är mycket glada över att ha kunnat rekrytera Eric Lundberg till Kjell & Company. Eric har en gedigen bakgrund och erfarenhet inom handel och e-handel och kommer framgångsrikt tillsammans med övriga medarbetare fortsätta utveckla Kjell & Company på den fortsatta tillväxtresan som bolaget står inför, säger Peter Möller, styrelseordförande för Kjell & Company, i ett pressmeddelande.

Annons

"En stark företagskultur"

Eric Lundberg kommer närmast från rollen som marknadschef på Apoteket AB, och tror att e-handeln kommer att spela en allt större roll inom detaljhandeln.

- Jag brinner för detaljhandeln och ser med stor glädje fram emot att få bidra till Kjell & Companys fortsatta tillväxtresa, säger Eric Lundberg. Hela detaljhandeln befinner sig i en spännande förändring med starkt fokus på digitalisering och nya kundbeteenden. Kjell & Company har en stark företagskultur, ett attraktivt kunderbjudande och en stark tillväxt i såväl butik som e-handel och är väl positionerade för att möta marknadens nya förväntningar och krav, säger Eric Lundberg.

Förutom Apoteket har Eric Lundberg tidigare bland annat haft positioner som marknadsdirektör på Plantagen samt marknadschef på Bauhaus och Lidl. Han tillträder som vd för Kjell & Company under hösten 2018.

Annons