E-handelsveteranen lämnar retail

Tidigare e-handelschef på Indiska och Sea Life.

Anneli Furustad klev in i rollen som e-handelschef på Indiska i janurai 2018. Men efter bara några månader skulle hela företagets e-handelsverksamhet läggas ut på ett externt bolag. Då lämnade Anneli Indiska efter knappt ett år på posten. 

LÄS ÄVEN: Indiska e-handelssatsar igen - hon tar över ansvaret

Annons

Snart därefter kom nyheten att Anneli Furustad har gått vidare till företaget Sea Life, och blivit marknads- och e-handelschef. 

Men det kapitlet tog slut nästan lika fort igen. Efter lite mer än ett halvår meddelar Improove Growth att de har rekryterat Anneli. Och nu har hon klivit in i rollen som E-commerce strategy and management consultant.

LÄS ÄVEN: Anneli Furustad redo för Sea Life

- Jag är väldigt glad att få välkomna Anneli Furustad till Improove Growth. Med mer än tjugo års erfarenhet inom IT, marknad och e-handel har hon mycket att tillföra både oss och våra kunder. Med Anneli får vi in ännu mer e-handelskompetens som gör att vi kan fortsätta att växa, säger Fedja Porobic, Head of Improove Growth, i ett pressmeddelande.

Och Anneli Furustad tillägger:

- De tänker långsiktigt, kan verkligen e-handel och förstår kundernas utmaningar. Jag ser fram emot att arbeta med tillsammans med ett oerhört kunnigt team och hoppas kunna tillföra mycket till våra kunder med mina erfarenheter.

Annons