E-handlare bjuder in till guidad rundtur på lagret

Ny semesterplan?

Sommarsemestern börjar för många lida mot sitt slut. Men om du fortfarande känner att du hade velat få ut mer av ledigheten, så kanske Amazon kan bistå med en lösning.

Öppet för alla

E-handlaren har nämligen tillbringat sommaren med att guida runt besökare på sina lager i Storbritannien. Och japp, det verkar finnas tillfällen kvar.

Annons

Enligt nyhetssajten Tamebay är Amazons rundvandringar till för alla, oavsett om man arbetar för, säljer hos eller handlar på Amazon. Exakt vad som ingår i turen är lite oklart, men i en film om lagerturerna som går att se på företagets hemsida, utlovas bland annat en genomgång av e-handlarens processer och teknologi. I stort sett ska det handla om vad som händer från att en kund genomför ett köp till dess att ordern är redo för leverans.

Visar upp totalt fem lager

Turerna pågår till och med september på fem Amazonlager i Storbritannien. Den som är intresserad gör dock klokt i att skynda sig. På två av lagren finns inga tillgängliga turdatum för tillfället, och på ett finns endast möjligheten att sätta upp sig på en väntelista.

Enligt Tamebay är turerna gratis för besökare, som alltså bara behöver betala för resan till och från det aktuella lagret. Amazons lagerbesök för allmänheten ska sedan tidigare finnas tillgängliga på utvalda platser i USA.

 

Annons