E-handlare sålde 30 000 lådor bajs på en dag

Black Friday är bara bullshit, i alla fall om man frågar Cards of Humanity. Därför valde man att skita ner händerna lite extra under årets stora rea-dag och bytte ut sitt sortiment till något lite mer illaluktande. Totalt lyckades man kränga 30 000 lådor med bajs till nyfikna kunder.

Black Friday i all ära, men det finns de som inte gillar reor eller någon form av bra deals. Cards Against Humanity gör det inte och de påstår sig till och med hata fenomenet, därför har kortspelstillverkaren under de senaste åren hittat på lite annorlunda saker för att på sitt eget vis dissa dagen.

Förra året valde man att höja priset från 25 till 30 dollar på sitt kortspel, men i år skulle man kunna säga att de tog det hela ett snäpp längre. Eftersom Cards Against Humanity tycker den stora rea-dagen är ”complete bullshit”, valde man därför i år att sälja just det, fint paketerat i en liten låda.

Annons

Välgörande bajs

Cards Against Humanity sålde alltså bajs från kor hämtat från en ranch i Texas. Hur hett kan detta ha varit månne? Tämligen hett tydligen, eftersom man sålde 30 000 lådor med bajs för 6 dollar stycket.

Trots att man var väldigt tydliga med att lådan endast innehöll kobajs fanns det konspirationsteorier om att lådorna skulle innehålla något utöver en av dessa exkrementer. Så var dock inte fallet som ni kan se i videon nedan.

Om man nu var en av de lyckliga som hann beställa en låda fekalier, men i slutändan blev besviken på innehållet, så kan man i alla fall trösta sig med att all vinst gick till välgörande ändamål.


Källa: AdWeek

Annons