E-handlare spelade brännboll i solnedgången

I går kväll var det återigen dags för Skånes e-handlare att träffas. Detta möte var lite annorlunda och e-handlarna träffades inte hos en nätbutik, som senast hos Tailor Store i Helsingborg. Nej denna gång pekade kompassen mot Zlatans lyxvilla i Malmö samt Ribersborgsstranden. Ett grönområde som fick se en episk brännbollsmatch e-handlare emellan.

Vid sextiden i går kväll samlades en skara e-handlare på Ribban i Malmö, den bästa stranden i stan, där en brännbollsmatch skulle ta plats mellan två e-handelslag. Träffen anordnades av Sarah Wittbom ifrån Nordic eCommerce Knowledge (NEK) och Patrik Weiland ifrån nätbutiken CoolStuff.

CoolStuff var snälla och bjöd på korv med bröd och NEK stod för ölen. Patrik grillade korvarna med bravur och tappade absolut inga på marken. Undertecknad åt ändå två stycken och har ännu inte mått dåligt. De var faktiskt riktigt smaskiga, ölen likaså.

Annons

Efter att alla fått lite mat i sig var det dags för brännboll. Karsten Deppert ifrån Contentor delade upp e-handlarna i två lag.


Louise Ahokas ifrån NEK tog bollen till nya höjder (Foto: Maria Eckerwall)

Matchen började bra där undertecknad genomförde flera helvarv även om kroppen helst av allt ville sitta kvar och dricka öl. Sarah Wittbom som var domare sammanfattar matchen:

– Brännboll och korv blev succé. Chefredaktören på Ehandel.se visade sig vara en hejare på "homeruns". Ansvarig för CDON Marketplace kom igång med varvningar på slutet. Och så hoppas vi att sträckningen på e-handelsgurun från SWEdala Outlet snart har gått över. Nästa träff är redan i planeringsstadiet. Vi har en träff i Malmö snart igen och en i Helsingborg, säger Sarah Wittbom.

Laget som representerades av oss på Ehandel.se vann förstås brännbollsmatchen med bred marginal, utan några som helst klagomål kring det jobbiga i att behöva springa.


Prisutdelning där en mycket glad Patrik får en låda godis (Foto: Louise Ahokas)

Vi gav dock förstapriset bestående av en låda retrogodis till Patrik Weiland som ledde det andra laget. Ett pris som sponsrats av antingen Roliga Prylar eller Partykungen, det var vissa oklarheter kring prisets ursprung. Helsingborgs-delegationen kan även ha fått med sig ett flak öl hem som kompensation för överlämnandet av förstapriset.

Allt som allt var det en fantastisk kväll och brännbollsmatch som kulminerade i solens sakta avsked. Nästa träff blir dock förmodligen i kontorsmiljö, inte för att chefredaktören idag är stel som en pinne, utan för att öka minglet och nätverkandet. Vi ses snart igen!

Annons

Vi tackar alla e-handlare som var med och speciellt Nordic eCommerce Knowledge, CoolStuff samt Roliga Prylar för tillbehören.

 

Huvudbild av: Micke Rehn

Annons