E-handlare vill erbjuda kundservice via live-video

Los Angeles-baserade, MeUndies, som säljer underkläder på nätet och i godisautomater vill förändra amerikansk kundservice. Genom att samla ihop 30 000 dollar via crowdfunding ska man erbjuda kundservice med hjälp av ett live-video vektyg.

MeUndies började sin e-handelsbana i februari 2012 med att erbjuda prenumerationer på kalsonger och trosor. Man provade även ett litet annorlunda knep och gav sina kunder möjligheten att köpa sina underkläder i automater, liknande de man annars köper godis eller läsk i.

Deras affärsidé att designa och tillverka världens mest bekväma underkläder har tagits emot väl och snabbt kunde man utöka sin kollektion med strumpor och T-shirts. Tidigare i år drog man även igång en traditionell e-handel där det nu också går att köpa deras underkläder på traditionellt e-handelsmanér.

Annons

Sedan starten för drygt ett och ett halvt år sen har man nu skickat ut över 100 000 par kalsonger och trosor. Man har även börjat skicka utanför USA och jobbar för tillfället på en app för smartphones. Nu vill man ta nästa steg och göra det möjligt för kunden att prata ansikte mot ansikte med företagets kundservice.

Snart halvvägs

Det hela kommer att ske via ett video-verktyg där kunden kan se representanter för MeUndies, men inte tvärtom, så man behöver inte vara rädd för att sitta i bara kallingarna. Här är tanken att man ska kunna erbjuda sina kunder en bättre service och hjälpa dem att hitta vad de söker.

Företagets medgrundare och vd, Jonathan Shokrian, säger att det också handlar om att man vill ändra hur kunder interagerar med varumärken. I USA är det nämligen inte helt ovanligt att företag använder sig av kundservice som är baserad i Filippinerna eller Indien.

– Ofta när man ringer kundservice så får man prata med någon som sitter utomlands. Då får man känslan av att de inte bryr sig, Det kan även lätt uppstå  kulturella problem för konsumenterna. Men om någon har problem, eller vill ha hjälp att hitta rätt underkläder, så kan de tala ansikte mot ansikte med vår kundtjänst, säger Shokrian.

Det hela är dock inte riktigt i hamn ännu. För att kunna göra verklighet av planerna så hoppas nu företaget på hjälp via crowdfunding-sajten Crowdtilt, i hopp om att samla ihop 30 000 dollar på 30 dagar. Än så länge har man kommit så gott som halvvägs, med 16 dagar kvar har man samlat in nästan hälften av pengarna.

 

Annons

Källa: Mashable

Annons