E-skönhetsbolaget värvar tidigare chef från CDON

"En succé på den svenska marknaden".

Skönhetsåterförsäljaren Incci.com grundades 2016 och slogs ihop med näthandelsbutiken Abien.net den första mars i år. Kevin Tir, som grundade Abien, blir samtidigt ny vd på Incci.

- Genom den här sammanslagningen tror vi att vi kan erbjuda våra kunder bättre erbjudanden, högre servicenivå samt effektivare tjänster, säger Kevin Tir, vd på Incci.com, i ett pressmeddelande.

Annons

Kevin Tir har tidigare varit ansvarig för inköp, försäljning och marknadsföring i Norden, samt haft mycket fokus på strategi och planering hos e-handelsföretaget CDON.

Incci.com är beläget i Malmö och jobbar med distributörer inom Sverige och Europa, och specialiserar sig på hudvård, hårvård, parfym och make-up. Idag representerar bolaget cirka 1500 varumärken och 35 000 artiklar. 

- Jag hoppas på att nya Incci.com kommer att bli en succé inom skönhetsbranschen på den svenska marknaden, menar Kevin Tir. 

Något som företaget poängterar som viktigt är deras arbete med miljö och hållbarhet. Incci strävar efter att kunna erbjuda "den allt mer miljömedvetna individen" ett miljövänligt alternativ till e-handel.

Annons