EDI-Soft förstärker med två nya Country Managers

När Mattias Gredenhag tillträdde sin nya position som Vice President i moderbolaget skickade han stafettpinnen vidare till inte bara en, utan två nya Country Managers.

EDI-Soft utvecklar och levererar lösningar för Delivery Management till företag och nätbutiker som skickar paket och annat gods. Bolaget finns idag i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Rumänien och Kina och med sin transportörsoberoende plattform, CONSIGNOR, hanterar man över 100 miljoner försändelser om året.

Nu rör man om lite i grytan. Mattias Gredenhag som varit Country Manager för EDI-Soft Sverige sedan 2009, och varit med att starta upp bolaget, går nu vidare och får en ny central position som Vice President med fokus på internationella affärer.

Annons

Därmed lämnar han EDI-Soft Sverige och blir anställd i moderbolaget, EDI-Soft AS. Något som innebär att de tidigare projektledarna, Carl-Henrik Hällöf och Hedvig Ahlander Elevant, tar över positionen som Country Managers.

– EDI-Soft har i andra länder använt sig av delat ledarskap inom Country Manager-positionen vilket har visat sig vara ett lyckat koncept. Eftersom EDI-Soft Sverige just nu växer kraftigt ser vi det som en fördel att vara två personer, säger Hedvig Ahlander Elevant.

Ska växa i snabb takt

Hedvig Ahlander Elevant är den som kommer att ansvara för den dagliga driften inklusive kundtjänst och projektledning, medan Carl-Henrik Hällöf får ansvar för försäljningen. Kommande projekt för EDI-Soft Sverige innehåller rekrytering och utbildning av personal i takt med att EDI-Soft Sveriges växer.

– Vårt mål är att EDI-Soft Sverige ska växa i samma snabba takt som tidigare, samtidigt som vi fortsätter att erbjuda våra kunder en hög servicenivå. Historiskt sett har vi väldigt få kunder som lämnar oss och den tendensen önskar vi se i framtiden också, säger Carl-Henrik Hällöf.

Tillsammans har de mer än 18 års erfarenhet inom branschen, något som gör att Mattias Gredenhag känner sig trygg med sina efterträdare.

– De förstår våra kunders behov och kan våra lösningar till grund och botten. Jag vet att de kommer att fortsätta den positiva utvecklingen av EDI-Soft Sverige på sitt eget sätt. De har visat att de förstår vår verksamhet och har passion för uppgiften.

Annons