Ebay expanderar sina blixtsnabba leveranser

eBay expanderar sin tjänst eBay Now ytterligare. Förutom att erbjuda blixtsnabba leveranser i ännu fler städer utökar man också antalet återförsäljare man samarbetar med. Man har även lanserat en version av tjänsten för bärbara och stationära datorer.

För ett drygt år sedan lanserade eBay sin tjänst eBay Now, som ger kunden möjlighet att få sin beställning levererad samma dag, till och med inom en timme med lite flyt.

Efter att ha testat tjänsten i San Francisco under en tid bestämde man sig i våras för att rulla ut den i större skala, så att även boende i olika delar av New York och San Jose kunde ta del av e-handelsjättens snabba leveranser.

Annons

Nu expanderar man ytterligare och nu kan även boende i stadsdelarna Bay Area Peninsula, Brooklyn och Queens få hem sina prylar illa kvickt. Senare i sommar ska man även börja med att erbjuda servicen i Dallas och Chicago.

Hjälp vid punktering

Förutom att lägga till nya områden har eBay även lanserat en version av eBay Now för bärbara och stationära datorer, tidigare var tjänsten endast tillgänglig via en mobilapp. Man har även utökat antalet återförsäljare som man samarbetar med.

– Mer än hälften av våra beställningar görs från 09:00 till 17:00 när våra kunder är på jobbet. Vi vill göra det lätt för konsumenterna att få tillgång till eBay Now på alla enheter, säger Dane Glasgow, vice VD för mobil och lokal handel på eBay.

Glasgow säger också att den mobila versionen har använts till att beställa allt från iPads till medicin. En cyklist som fått punktering ska även ha använt tjänsten för att få tag det han behövde för att laga sitt däck.

Källor: Internet Retailer, Mashable

Annons