Ehandel.se Podden #2 gräver ner sig i Emeet

Vad kommer att hända med Emeet nästa år?

Då var det dags för vårt andra poddavsnitt som bjuder på en Emeetexposé. Ehandel.se har precis flyttat till nya lokaler. Detta i samband med att Ecommerce Park of Sweden, där vi så passande sitter, har omlokaliserats inom Helsingborg.

Innan vi ens hunnit packa upp våra flyttlådor så riggade vi upp för ett nytt avsnitt av vår podcast Ehandel.se Podden. Vår eventansvariga, Sanna Thurdin, samt vår VD Michael Wictor anslöt tillsammans med undertecknad och vår chefredaktör Johanna Allhorn för en diskussion om vår e-handelskonferens Emeet.

Annons

Självklart för er, men inte för oss

Vi avslutade nyligen årets Emeet-turné i Stockholm efter att även ha besökt Helsingborg och Göteborg tidigare i år. Förhoppningsvis har alla konferenserna känts helt självklara för er som besökt dem. Detta betyder dock inte att allt varit lugnt i bakgrunden, som med de flesta event förmodligen.

I vårt nya avsnitt av Podden berättar Sanna och Michael hur planen såg ut och hur det har gått. Vi avslöjar även planerna för nästa års Emeet. Datumen för Emeet 2017 släpps dock först i nästa vecka. Men hur många evenemang det blir och var någonstans kan kanske vara intressant att höra om. Vi går även in på vad som inte gått bra och vad som kan förbättras.

Nu även på iTunes

Ehandel.se Podden #2 är helt enkelt för er som älskar Emeet. Vår podcast finns nu även här på iTunes eller så kan du lyssna via YouTube eller SoundCloud nedanför.

Annons