DET HÄR ÄR EN NYHET FRÅN Ehandel Event

Ehandel.se rekryterar Frida Clementz till galen eventsäsong

Emeet i hela Norden, Gmeet, B2B Online, NXT med flera.

Eventsäsongen är snart igång. Ehandel.se kommer att bjuda på åtta stycken Emeet under 2019. Den uppskattade konferensen, som också är gratis för e-handlare, gästar i år både Danmark, Finland och numera också Norge.

Utöver Emeet så kan vi även bjuda på - det för svenska e-handlare kanske okända - evenemanget NXT, som är en stor del av vår norska systersajt på Ehandel.com. Mer information, om de totalt 12 e-handelsträffar som Ehandel.se kommer att anordna under 2019, kommer att publiceras efter hand. En lista över alla event finner ni även längst ner i denna nyhet.

Annons

"Kommer tillföra det vi saknat"

I och med det stora intresset för Emeet, och expansionen till hela Norden, har Ehandel.se inte helt oväntat fått stärka upp på eventavdelningen. I måndags så började Frida Clementz på Ehandel.se. Hon ska axla rollen som Content Producer.

- Jag är mycket glad över att vi fått förstärkning på eventavdelningen inför vad som kommer att bli det mest spännande e-handelsåret hittills. Frida Clementz bidrar med djup kunskap inom content och jag tror att hon kommer tillföra det vi saknat tidigare, säger Sanna Thurdin, eventchef på Ehandel.se

"Spännande att få jobba med e-handel"

Frida Clementz har tidigare jobbat som frilansande grafiker och Creative Director. Hon har även drivit ett konsultföretag inom grafisk design som bland annat gett ut fysiska såväl som digitala tidningar. Om ni inte redan har gissat det, så ska Frida styra upp eventavdelningens innehåll och kommunikation.

- Det känns jätteroligt att bli en del av eventavdelningen på Ehandel.se. Det ska samtidigt bli väldigt spännande att nu få jobba i den mycket händelserika e-handelsbranchen, säger Frida Clementz.

"Mars blir startskottet"

Frida Clementz och Sahra Thurdin, eventkoordinator på Ehandel.se, sitter just nu och planerar årets två första event, som faktiskt inte innehåller något Emeet. Det första e-handelsevenemanget är Gmeet som går av stapeln i Göteborg den 6 mars, och det andra är B2B Online som tar plats den 21 mars i Stockholm. B2B Online är en konferens om B2B-handel på nätet som Ehandel.se numera driver.

- Vi är superladdade inför mars månad som blir startskottet på hela eventåret. Trycket på Gmeet är som vanligt jättehögt och B2B Online har nu också öppnat biljettluckan för alla e-handlare som sysslar med B2B. Frida är ett mycket uppskattat tillskott på eventavdelningen och vi ska nu tillsammans se till att årets e-handelsträffar håller absolut högsta klass, säger Sahra Thurdin.

Vill ni anmäla er till Gmeet eller B2B Online så gör ni det via länkarna i listan nedanför. Vi välkomnar Frida Clementz till Ehandel.se-gänget och ser fram emot att få träffa alla trevliga e-handlare under året.

Event Stad Datum och plats Biljetter
Gmeet Göteborg 6 mars Scandic Crown Anmäl dig här
B2B Online Stockholm 21 mars Operaterrassen Anmäl dig här
Emeet Helsingborg Helsingborg 2 april Marina Plaza Öppnar 15/2
Emeet Danmark #1 Köpenhamn 16 maj Dansk Industri Öppnar 29/3
Emeet Finland #1 Helsingfors 23 maj Team Finland Öppnar 5/4
NXT Oslo 4 juni Oslo Spektrum Anmäl dig här
Almedalen Visby 3 juli Öppnar 31/5
Emeet Göteborg Göteborg 12 september Scandic Crown Öppnar 3/8
Emeet Finland #2 Helsingfors 1 oktober Team Finland House Öppnar 23/8
Emeet Danmark #2 Odense 10 oktober Öppnar 30/8
Emeet Stockholm Stockholm 17 oktober Öppnar 6/9
Emeet Norge Oslo 24 oktober Öppnar 13/9

Annons
Annons