Eleven börjar använda logistikuppstickaren Budbee

"Modern, flexibel och anpassad efter våra kunders behov"

Skönhetsbutiken Eleven är inte främmande för att testa nya leveransmetoder. I slutet av 2015 berättade Ehandel.se om hur de experimenterade med cykelbud. De var även ett av de första e-handelsföretagen att leverera till backluckan på bilen, i ett samarbete mellan Volvo och PostNord.

Även om cykelbuden var en form av "hemleverans" så satsar Eleven nu större på området. I ett samarbete med Budbee, som förra året fixade hemleverans åt Apotek Hjärtat, så ska Elevens kunder nu kunna få hem sina varor till dörren.

Annons

- Eleven står för valfrihet och innovation och vi vill alltid göra våra kunder lite nöjdare. Vi ser det som en självklarhet att erbjuda en leveransmöjlighet som är modern, flexibel och anpassad efter våra kunders behov och önskemål, säger Michael Gegerfeldt, VD på Eleven.

Som alltid med nya leveransmetoder så startar de ofta i Stockholm. Bakluckeleveranserna som Eleven erbjuder finns exempelvis bara i storstäderna Stockholm, Göteborg och Malmö.

Fri hemleverans över 500kr

Hemleveranserna med Budbee erbjuds bara i Stockholm och kunden måste beställa före klockan 16:00 på vardagar för att få leverans dagen efter mellan klockan 17:00 och 20:00. Kunden kan via ett SMS följa transporten i realtid. Budbee lovar en leverans inom 20 minuter från den tid som angetts.

- Vi satsar på en köpupplevelse som är smart, agil och tillgänglig för alla våra kunder och Budbee är ytterligare ett samarbete som förstärker vårt kunderbjudande där vi vill öka upplevelsen och servicegraden till max, säger Michael Gegerfeldt.

Elevens hemleveranser med Budbee ska vara fraktfria om kunden beställer för över 499 kronor, annars kostar det 39 kronor.

Annons