DET HÄR ÄR EN NYHET FRÅN Ehandel Event

Emeet Helsingborg öppnar biljettluckan 12 februari

Till Helsingborgs stora glädje kommer nu Emeet till sundets pärla. Nästa fredag gäller det att ligga på låset för att få en gratisbiljett.

Det är dags för ett av årets tre mest spännande e-handelsevenemang. Vi talar förstås om Emeet. Den första e-handelskonferensen kommer att ta plats i Helsingborg den 7:e april och redan nästa vecka är det dags att vara beredd om man ska få en av de eftertraktade gratisbiljetterna.

- Eftersom efterfrågan på biljetter tidigare år varit så pass stor är det otroligt kul att kunna erbjuda Emeet under tre tillfälle på tre olika orter. Det ökar möjligheterna för alla e-handlare runt om i Sverige att delta. Stor som liten, säger Sanna Thurdin, eventchef på Ehandel.se.

Annons

Emeet kommer som vi meddelat tidigare till Helsingborg, Göteborg och Stockholm. Varför vi lagt Emeet i Helsingborg beror bland annat på det fina stödet vi fått av staden. En stad som numera storsatsar på e-handel, och därmed utmanar Borås och Kalmar om att bli Sveriges e-handelsstad nummer ett.

Helsingborg står bakom Emeet

- Det är mycket glädjande att Ehandel.se har valt att lägga ett av sina events i Helsingborg. Helsingborgs stad ser e-handel som en stor del av framtidens företagare och vi vill gärna bidra till en positiv utveckling på området. Jag är stolt över att Helsingborg är med som partner på Emeet Skåne den 7 april, säger Peter Danielsson (M), kommunstyrelsens ordförande i Helsingborg.

Sanna Thurdin som nyligen tog över ratten för vår konferens är mycket laddad inför Emeet Helsingborg och nästa fredag så gäller det att vara redo för att få en biljett. E-handlare går som sagt gratis och får även delta på middagen i mån av plats.

- Biljettsläpp till Emeet Skåne i Helsingborg är redan nästa vecka, den 12 februari. Jag ser fram emot att träffa alla e-handlare och hoppas på en inspirerande dag, säger Sanna Thurdin.

När vi öppnar biljettluckan i nästa vecka kommer man dock att skriva upp sig på en gästlista för att sedan få en länk där man kan hämta sin biljett. Vi godkänner nämligen alla ansökningar manuellt. Leverantörer till e-handlare kan även de ansöka men får betala om de godkänns. Ytterligare information om biljettsläppet kommer på Ehandel.se i nästa vecka.

Annons