DET HÄR ÄR EN NYHET FRÅN Ehandel Event

Emeetdatumen för 2017 klara – premiär för Gmeet i mars

Helsingborg, Göteborg och Stockholm får återigen besök av världens bästa e-handelskonferens.

Under året som nu börjar gå mot sitt slut har e-handelskonferensen Emeet dragit fulla hus i Helsingborg, Göteborg och Stockholm, och eftersom alla tre events har lockat en stor andel besökare från närområdet står det klart att det under 2017 blir en favorit i repris. Årets första Emeet kommer att gå av stapeln i Helsingborg den 5 april, och efter sommaren går turnén vidare till Göteborg där Emeet äger rum den 14 september och Stockholm där det blir ett Emeet den 19 oktober.

- Att ta Emeet utanför Stockholm visade sig vara ett lyckat drag som uppskattades av många besökare. Nästa år hoppas vi att ännu fler e-handlare tar chansen att delta när e-handelskonferensen kommer till en stad nära dem, säger Sanna Thurdin, eventchef på Ehandel.se.

Annons

"Långt gångna planer på Emeet Nordic"

En nyhet för 2017 är att Ehandel.se för första gången också kommer att arrangera ett event för bara kvinnor. Det har fått namnet Gmeet. Var det ska äga rum kommer att avslöjas längre fram, men klart är att eventet kommer att äga rum den 8 mars, det vill säga på internationella kvinnodagen. 

- De flesta e-handelsevenemang domineras av män, och vi vill ge alla kvinnor i branschen mer utrymme genom att anordna ett event bara för dem.

Som Sanna Thurdin avslöjade i det senaste avsnittet av Ehandel.se Podden övervägs just nu också möjligheten att anordna minst ett Emeet utanför Sverige, och diskussioner förs för närvarande med flera nordiska länder.

- Vi har långt gångna planer på ett Emeet Nordic, men jag kan tyvärr inte avslöja mer i dagsläget, avslutar Sanna Thurdin.

Annons