Emilia De Poret och Flattered i unikt design-samarbete

Modeskribenten ska designa en helt ny sorts sko åt e-handelsföretaget.

Modeskribenten och influencern Emilia De Poret är sångerskan som sadlade om och fick en ny framgångsrik karriär som bland annat modeskribent och TV-profil.

Den senaste tiden har hon samarbetat med kända designers så som Lars Wallin och Michaela Forni. I höst inleder hon även ett samarbete med märket By Malina och till våren är det skotillverkaren och e-handelsföretaget Flattereds tur.

Annons

Ska designa ny typ av sko

Tanken är att De Poret till våren ska designa en helt ny sko åt Flattered.

- Vi är otroligt glada och stolta över att Emilia med sin långa erfarenhet från modebranschen velat designa en sko tillsammans med oss. Dessutom känns det extra spännande att lansera en helt ny typ av sko som vi tidigare inte haft i vårt sortiment, säger Flattereds marknadschef Emma Lythell i ett pressmeddelande.

Visas upp i Köpenhamn

Under vecka 32 kommer samarbetet visas upp på Copenhagen Fashion Week, där Flattered är en av utställarna, och Emilia De Poret ser fram emot att komma igång.

- Att få designa en egen sko har länge varit en dröm för mig. Passionen för kvalitet och hållbar design är något jag delar med Flattered, säger hon.

LÄS ÄVEN: 

Emma Lythell blir Flattereds nya försäljningschef

Flattered ökade med 80 procent - nådde 5 miljoner för helåret

Annons
Annons